fbpx Мебелна компания "Еником М" откри първия си обект в Пловдив | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Мебелна компания "Еником М" откри първия си обект в Пловдив

С впечатляващо шоу бе открита най-новата дизайн-дестинация в Пловдив. Еником М, мебелна компания с над 20 г. история, отвори първия си обект в града под тепетата. Марката вече е добре позната в София, благодарение на  висококачествените продукти, които предлага.

Цветомир Душков, собственик на Еником-М

„Идването ни в Пловдив е нов етап на развитие за нас и е част от стратегията на Еником-М да бъде по-близо до възможно най-много хора, осигурявайки им желания комфорт и вдъхновение. В първия ни магазин извън София правим инвестиция от 2.5 млн. лв. и осигуряваме 50 нови работни места. Марката ни вече е добре позната с висококачествените си продукти, с които създаваме уют, хармония и красота на разумни цени. Но освен това – тук в Пловдив – искаме да участваме в социално ангажирани проекти, каза на откриването Цветомир Душков, собственик на мебелна къща Еником-М.“, споделя Цветомир Душков, собственик на компанията. Магазинът се намира на бул. „Княгиня Мария Луиза“ №72 и е проектиран на 2 етажа с внушителната площ от 5000кв.м.

Основен приоритет на Еником М е създаването на уют, хармония и красота, представяйки най-новите тенденции в интериорния дизайн. Благодарение на голямата си площ, магазинът предлага на своите клиенти огромно разнообразие от мебели, с които лесно да обзаведат своя дом или офис по практичен и стилен начин. Посетителите ще открият обзавеждане за всички помещения, осветление, текстил и аксесоари, с които се постига необходимата завършеност и уют в дома.

Откриването на първия магазин на марката в Пловдив бе отпразнувано с впечатляващо шоу. Нестандартното събитие поднесе едно невероятно преплитане на усещания и вдъхновяващи форми. Изненадващ флашмоб беляза началото на вечерта, която продължи с музикално изпълнение на Орлин Павлов.

Специално проектирана за случая „Стая на илюзиите“ бе една от атракциите за гостите, която ще остане в магазина и може да бъде видяна от всеки. Йордан Белев, един от най-известните млади български илюзионисти, познат от Фермата, впечатли всички с невероятно представление. За финал на събитието, вентрологът Димитър Иванов и неговата кукла-партньор разсмяха гостите със скеч, олицетворяващ пазаруването в един мебелен магазин. 

„Радвам се да приветствам Еником М в Пловдив. Имах възможност да разгледам магазина и съм впечатлен от това, което видях. На добър час!“, сподели  Здравко Димитров след събитието.