fbpx Още два автомобила Chevrolet за SOS Детски селища България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Още два автомобила Chevrolet за SOS Детски селища България

Още два автомобила Chevrolet за SOS Детски селища България

Като част от отбелязването на стогодишния юбилей на Chevrolet и европейското партньорство между Chevrolet и SOS Детски селища, Chevrolet дари още два автомобила на организацията в България вчера. През пролетта SOS Детско селище Трявна получи своя Chevrolet Cruze.
Новият автомобил ще бъде използван за всекидневните нужди на децата, настанени в SOS Детско селище Дрен, техните SOS майки и придружаващите ги специалисти от селището. Седанът Aveo пък ще бъде от ползва в ежедневната работа на националния офиса на Сдружението.
Както подобава на истински рожденик, за своя 100-ен юбилей, Chevrolet зарадва мачуганите от селището с огромна торта и много забавления, а Поли и Део направиха празника още по-изключителен за децата. От своя страна децата поздравиха рожденика с песни, танци и подаръци.
Като част от събитията, свързани с честването на своя стогодишен юбилей, Chevrolet взе решение да осигури 100 подаръка на благотворителната организация. 100 нови автомобила Chevrolet ще бъдат дарени на различни SOS детски селища в Европа, Узбекистан, Южна Африка, Лесото и Израел.