fbpx Участниците в праграма на Start It Smart разкриват бизнес идеите си | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Участниците в праграма на Start It Smart разкриват бизнес идеите си

Участниците в праграма на Start It Smart разкриват бизнес идеите си

Преди десет седмици предприемаческата организация Start It Smart избра участниците в първия сезон на преакселераторската си програма. 14 от общо 80 кандидатствали екипа получиха възможността да участват в образователната програма за предприемачи. Преминали успешно през серия от обучителни сесии и срещи с ментори, избраните екипи ще разкажат историите си и ще разкрият своите бизнес идеи на 17 май. "Участниците в образователна програма, създадена от предприемаческата организация Start It Smart, поеха предизвикателството да развият идеите си, да се учат и да успяват. Ставайки част от първия сезон на преакселератора, те изминаха дълъг път, изпълнен със знания, вдъхновение и мотивация за развитие. Казват, че зад всеки успех стои история.", споделя Петър Шарков – президент на Start It Smart и лидер на организацията.

Start It Smart | Pre-Accelerator е първият по рода си в Югоизточна Европа. Интензивната му 10-седмична програма предоставя всички необходими знания, умения и ресурси, чрез които всеки startup може да се подготви за следващата стъпка – влизане в акселератор, намиране на инвеститор или директно излизане на пазара. Целта на програмата е да подкрепя младите хора, които имат идея и желание да развият собствен бизнес, да извървят началните стъпки, трупайки знания и опит чрез практика. Участниците в програмата получават безплатно работно място, обучителна и менторска програма, връзка с акселератори и инвеститори и др.

 

Facebook коментари