fbpx Отличиха най-добрите дентални специалисти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Отличиха най-добрите дентални специалисти

Отличиха най-добрите дентални специалисти

Голямата награда в четвъртото издание на конкурса „Мениджър на дентална практика“ спечели д-р Спаска Фезова от Благоевград. Тя закупила и превърнала в ултрамодерен комплекс последния етаж на стоматологичната поликлиника в града. Сега там намери своето място и статуетката „Творецът“, която е дело на зъболекаря д-р Ради Венков и е най-престижното отличие в националната надпревара, организирана от Асоциацията на денталните мениджъри, в. „Стоматологичен свят“ и Асоциацията на денталните дилъри.
По традиция официалната церемония по награждаването на която присъстваха над 160 гости се състоя във Виенския павилион на Международен панаир Пловдив в рамките на Международната изложба „Медикус, Денто, Галения“. Целта на конкурса е да отличи дентални клиники и кабинети, които създават комфорт и нова лечебна среда за пациента.
В четвъртото издание на българските зъболекарски „Оскари“ бе включена и нова категория – за „Екипен дентален мениджмънт”, която отличава най-добре работещия екип между зъболекар и зъботехник в България.

Наградата “Мениджър на дентален кабинет“ бе присъдена на д-р Ели Бацелова, дентален кабинет „Д-р Ели Бацелова“, Пловдив. Д-р София Буджева – клиника „Бургасдент“, Бургас, получи отличието „Мениджър на дентална клиника“. Бяха раздадени и наградите „Мениджър на зъботехническа лаборатория с персонал до трима души“, „Мениджър на зъботехническа лаборатория с персонал над трима души“, „Българска зъботехническа лаборатория с европейски измерения и технологии“, както и много допълнителни грамоти и отличия.
За първи път от името на Асоциацията на денталните мениджъри в България бе връчен призът „Ключ към успеха”. Негов носител стана д-р Михаил Далемски, София.
Наградата за „Екипен дентален мениджмънт” получи екипът на дентален кабинет „Д-р Борислав Михов”, Сливен, и зъботехническа лаборатория „Станидент” - Стоян Христов, Сливен.