fbpx Nissan на специализирано Adventure and Extreme изложение в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Nissan на специализирано Adventure and Extreme изложение в София

Nissan на специализирано Adventure and Extreme изложение в София

На специализираното изложение Adventure and Extreme в Интер Експо център София Nissan ще представи моделите на марката, които в най-голяма степен отговарят на нуждите на хора с активен начин на живот. Това са доказалите своите офроуд качества и способности на пътя и извън него Nissan X-trail, Pathfinder и Navara. На щанда на марката освен споменатите експонати ще можете да разгледате и различни аксесоари и екипировка, подходящи за разнообразни спортове сред природата. Специални гости на изложението ще бъдат и създателите на един проект за късометражен филм, посветен на зимната планина и извън пистовото каране на ски и сноуборд, наречен „Lost winter”, който Nissan подкрепя. Те заснемат своя филм в компанията именно на тези три автомобила.
Nissan e марка, която подкрепя екстремните спортове и хората с активен начин на живот, прекаран близо до природата, като ги насърчава да се занимават с едни от най-вълнуващите и спиращи дъха съвременни спортове.
Именно Nissan е съосновател на Freeride World Tour (FWT) и има голяма заслуга в развитието на фрийрайд спортовете вече пета поредна година. FWT събира най-добрите фрирайдъри, състезаващи се на едни от най-труднодостъпните планини в най-престижните ски курорти.

facebook коментари