fbpx Nokia e в ръцете на спецагенти от новия филм за Джеймс Бонд | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Nokia e в ръцете на спецагенти от новия филм за Джеймс Бонд

Телефоните Nokia успяват да удовлетворят нуждите на най-взискателните клиенти в света – специалните агенти в 25-ия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“, чиято премиера у нас е на 1 октомври тази година. Сред устройствата с елегантен скандинавски дизайн, които се появяват в дългоочаквания блокбъстър, е дори култовата класика Nokia 3310.

Телефоните Nokia могат да издържат проверката на времето, благодарение на емблематичния с качеството си дизайн, водещите в бранша ъпдейти на сигурността и актуализации на Android, което ги прави перфектни дори за тайните агенти от Mi6. Такъв е и новият, свръхустойчив и елегантен смартфон на марката, Nokia XR20, който може да се справи с екстремни климатични изпитания и да работи перфектно както под изгарящо до 55°C слънце, така и на ски писта при студ до –20°C. Неуязвимият телефон оцелява и при изпускане от 1.8 м височина и престой до час под вода.

Освен свръхиздръжливия Nokia XR20, в България все още са налични и останалите модели от новото портфолио на HMD Global, които също можете да запазите и ползвате максимално дълго време – Nokia G10 и G20, както и Nokia X10 и X20.