fbpx Нов мениджмънт в „Порше БГ” | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Нов мениджмънт в „Порше БГ”

Флориан Пупетер и Марио Де Мартино са новите управители на Порше БГ – вносител  на Фолксваген леки и лекотоварни автомобили и Ауди за България.                                                                              

Флориан Пупетер (на снимката вляво) е мениджър на дейностите свързани с търговията на едро, а Марио Де Мартино заема позицията на генерален финансов директор. Двамата са с богат международен опит в търговията на едро и дребно в Порше Холдинг Залцбург, Флориан Пупетер като ръководител на проект за интеграция на търговията на едро в представителството на Порше Холдинг в Малайзия и проектен мениджър бизнес развитие в Порше Холдинг Залцбург, Марио Де Мартино като финансов мениджър в Чили, и CFO и управител в Порше Португалия. Досегашният директор на Порше БГ, г-н Маркус Татцер става част от мениджърския екип на  MOON GmbH, в частност на подразделението за електрически зарядни станции MOON в структурата на Порше Холдинг Залцбург.

Порше БГ, 100% дъщерно дружество на Порше Холдинг Залцбург, е на българския пазар от 17 години.  Холдингът е една от най-големите и най-успешните фирми в автомобилния бранш в Европа. Оперира в 22 държави по света, между които Колумбия, Чили, Китай, Малайзия, Сингапур, Бруней и Япония. От март 2011 година Porsche Holding Salzburg е 100% дъщерно дружество на Volkswagen AG. Компанията Порше БГ е сред първите три на българския пазар.