fbpx Агенция ОТДО Консулт е новият корпоративен комуникационен партньор на Нестле България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Агенция ОТДО Консулт е новият корпоративен комуникационен партньор на Нестле България

Процесът по избор на ексклузивен партньор за корпоративни комуникации на Нестле България завърши, след като на базата на вътрешна номинация на агенции, работещи на проектен принцип с компанията и задание към външни агенции за разработване на стратегия по конкретен казус бяха номинирани трима финалисти, от които след многофункионален анализ на ключови креативни, стратегически и финансови параметри, беше окончателно избрана агенция ОТДО Консулт, считано от 20 юли 2022 г.

„За нас този избор е много важен, защото ние не търсим единствено външна експертиза, а разчитаме да намерим дългосрочен партньор, с когото да гледаме в една посока, да споделяме една и съща визия за развитието и позиционирането на Нестле България като компания с човешко лице, която внимателно подбира каузите и инициативите си така, че те реално да дават добавена стойност за обществото и икономиката. За нас е важно агенцията да е съмишленик, с когото обменяме енергия и идеи да случваме нещата при пълна синергия на усилията. Надявам се, че в лицето на ОТДО Консулт сме намерили този партньор!“ – сподели г-жа Нели Ангелова, Мениджър Комуникации, Нестле Югоизточен Пазар.

Агенция „ОТДО Консулт“, представлявана от г-жа Олга Лозанова е  една от водещите независими ПР агенции на българския пазар с над 15 години професионална биография, богато портфолио от клиенти с изградени дългосрочни партньорски отношения, сред които Лореал от 2009 година, EOS от 2012 г, Нарру ЕАД от 2013 г, Виваком от 2015 г, ЕMAG от 2017 г, Каменица от 2019 г, както и множество осъществени кампании за различни клиенти на проектен принцип и над 50 отличия на ПР Приз, Bright Awards, EFFIE Bulgaria и др.

„За нас е голямо признание да бъдем част от комуникационния екип на Нестле България. Последните месеци работихме заедно по някои от най-важните проекти на компанията като “Нестле за Живей активно!”, “Нестле за по-здрави деца” и “Залесяваме заедно!” и усетихме личното отношение на хората вътре в екипа на Нестле към работата, фактът, че не пестят усилия и време да случват нещата така, че да бъдат смислени и реално полезни за хората. Това е една различна енергия, която зарежда и се надявам да продължим взаимно да се мотивираме и да действаме като партньори“– допълни Олга Лозанова, собственик и управител на ОТДО консулт.