fbpx Нова бързозарядна станция в сърцето на София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Нова бързозарядна станция в сърцето на София

Kia Hypercharge инсталира поредната бързозарядна станция в арт сърцето на София – Топлоцентрала (в западния край до Южния парк). Всички собственици на електромобили ще имат свободен денонощен достъп до най-мощната зарядна станция в идеалния център на София.

Новата зарядна точка е с мощност от 150 kW и 2 CCS конектора, което дава възможност за зареждане на 2 електромобила едновременно. На тази станция се предлага и най-ниската цена за зареждане в страната -  0.47 лв за кВ, като процесът се осъществява през мобилното приложение https://kia.hypercharge.bg/app-download.

Kia Hypercharge е част от международното обединение за електрическа мобилност Hubject с повече от 10 милиона потребители в Европа. В мрежата на Hubject са включени над 1 000 оператора.

Kia Hypercharge непрекъснато подобрява междуградската електромобилност с инсталирането на зарядни станции с мощност от 22 до 400 kW на територията на страната. Компанията е официален представител на австрийската марка KEBA и италианския производител на бързо зарядни станции Hypercharger – alpitronic. Към момента общият брой станции в мрежата на Kia Hypercharge e 45.