fbpx Новата линия на Citroen | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новата линия на Citroen

етикети

През февруари 2009 на специално събитие, което се проведе успоредно във всички държави, Ситроен обяви раждането на нова линия продукти - линията DS, която е и носител на новия подипс на Марката - Créative Technologie. Линията DS не замества, а допълва основната продуктова гама на Ситроен, като предлага радикални решения за клиенти, които търсят преди всичко изисканост, стил, авангарден дизайн и силни усещания от своя автомобил.

Само една година след това събитие DS3 се предлага на широката публика и Ситроен разкрива следващия етап от развитието на линията с концепта DS HIGH RIDER. Това е нова, модерна визия на динамиката, която поставя като основна ценност компактността, предлага нови автомобилни усещания и новаторки технологичен подход, базиран на задвижващата система « Full Hybrid » дизел.

За разлика от 4 местните купета, които могат по-скоро да бъдат определении като дълги и ниски, DS HIGH RIDER внушава динамизъм, като същевременно остава компактен и мускулест. DS HIGH RIDER изразява елегантност, ексклузивност и уникалност по отношение на своите форми и е носител на съвременния лукс. DS HIGH RIDER внася динамика и нови похвати в представата за поливалентност : на пръв поглед го оприличавате на купе, което напомня движение и видимо е с отлични пропорции. Купе, което с мускулестите си форми и без излишна агресивност издава заложената концепция за сигурност: просветът е повдигнат, видимостта е безупречна.