fbpx Новата линия на Citroen | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новата линия на Citroen

Новата линия на Citroen

етикети

През февруари 2009 на специално събитие, което се проведе успоредно във всички държави, Ситроен обяви раждането на нова линия продукти - линията DS, която е и носител на новия подипс на Марката - Créative Technologie. Линията DS не замества, а допълва основната продуктова гама на Ситроен, като предлага радикални решения за клиенти, които търсят преди всичко изисканост, стил, авангарден дизайн и силни усещания от своя автомобил.

Само една година след това събитие DS3 се предлага на широката публика и Ситроен разкрива следващия етап от развитието на линията с концепта DS HIGH RIDER. Това е нова, модерна визия на динамиката, която поставя като основна ценност компактността, предлага нови автомобилни усещания и новаторки технологичен подход, базиран на задвижващата система « Full Hybrid » дизел.

За разлика от 4 местните купета, които могат по-скоро да бъдат определении като дълги и ниски, DS HIGH RIDER внушава динамизъм, като същевременно остава компактен и мускулест. DS HIGH RIDER изразява елегантност, ексклузивност и уникалност по отношение на своите форми и е носител на съвременния лукс. DS HIGH RIDER внася динамика и нови похвати в представата за поливалентност : на пръв поглед го оприличавате на купе, което напомня движение и видимо е с отлични пропорции. Купе, което с мускулестите си форми и без излишна агресивност издава заложената концепция за сигурност: просветът е повдигнат, видимостта е безупречна.