fbpx Новият ASX дебютира на щанда на Mitsubishi | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новият ASX дебютира на щанда на Mitsubishi

Автосалон София 2019

Новият ASX дебютира на щанда на Mitsubishi

Настоящата година е ключова в стратегията за развитие на марката Mitsubishi Motors на глобално ниво. Щандът на Автосалона в София своята премиера в страната прави новия ASX – третият най-продаван модел на марката. След девет години успешни продажби в световен мащаб, компанията инвестира в пълно преобразяване на модела - изцяло нов преден капак, завършващ с Dynamic Shield – новата предна решетка на Mitsubishi, нови лайсни (предни и задни брони), нови LED светлини (предни и задни), нови цветове, акценти и джанти, подобрено табло с по-голям 8” дисплей.

След девет години успешни продажби в световен мащаб, компанията инвестира в пълно преобразяване на модела - изцяло нов преден капак, завършващ с Dynamic Shield – новата предна решетка на Mitsubishi, нови лайсни (предни и задни брони), нови LED светлини (предни и задни), нови цветове, акценти и джанти, подобрено табло с по-голям 8” дисплей

Наречена “Robust & Ingenious”, новата дизайнерска линия придава на модела визуално усещане на сила и могъщество, като подчертава повече от 80-годишното наследство на Mitsubishi в сферата на 4х4. С над 80-годишна експертиза в сферата на 4WD задвижването, положителна репутация сред SUV производителите и всепризнати познания, Mitsubishi отново да предлага 4WD версията на ASX за европейските си клиенти.

Два нови металически нюанса очакват потребителите (Red Diamond и Oak Brown), интересни акценти и масивни 18 алуминиеви джанти, които допълнително подсилват новата самоличност на ASX.

По-солиден, но и с още по-фини детайли, новият екстериор на 2020 ASX е пренесен огледално и в интериора. Еволюцията тук се изразява в по-качествени материали - както при текстила, така и при кожата, подобрена ергономия - нови контролери на A/C системата и по-спортен черен таван.
Усещането на майсторство се допълва от подобренията, направени още в предишната моделна година, като металните облицовки на централната конзола или меките подложки за коленете от двете страни на тази конзола.

Моделът се предлага с 2-литров SOHC MIVEC бензинов двигател, 150 к.с. и 5 M/T или CVT с 6-степенен спортен режим