fbpx Новият Jaguar E-PACE постави Гинес рекод с уникален скок (ВИДЕО) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новият Jaguar E-PACE постави Гинес рекод с уникален скок (ВИДЕО)

Новият Jaguar E-PACE постави Гинес рекод с уникален скок (ВИДЕО)

 

Новият Jaguar E-PACE постави официален СВЕТОВЕН РЕКОРД НА ГИНЕС по време на световната си премиера. Компактният динамичен SUV скочи в книгата на рекордите с 15-метровскок, изпълнен със спираловидно завъртане тип „бъчва“ на 270 градуса.

Демонстрирайки пъргавината, прецизността и динамиката на най-новия SUV на Jaguar, подвигът бе последният тест за E-PACE след 25 месеца упорит труд на четири континента, за да се гарантира изключителната издръжливост на автомобила и това, че той отговаря на философията на Jaguar Art of Performance.

„Бъчвата“ повтори една от най-емблематичните каскади в историята на киното, станала известна с филма за Джеймс Бонд „Мъжът със златния пистолет“ през 1974 г. 

Петместния компактен SUV внася дизайна и динамиката на спортен автомобил в просторен, практичен и свързан автомобил със задвижване на всички колела. 

E-PACE изпълни рекордния си скок в изложбения център ExCeL в Лондон - едно от малкото места в Обединеното кралство, достатъчно големи да поберат 160 метровата конструкция, необходима за 15-метровия скок.

Зад волана бе ветеранът каскадьор Тери Грант, който е изпълнявал каскади на много филмови площадки и държи впечатляващите 23 СВЕТОВНИ РЕКОРДА НА ГИНЕС.