fbpx Новият Opel Combo с повече възможности | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новият Opel Combo с повече възможности

Новото поколение на Opel Combo предлага множество интелигентни решения в сегмента на компактните ванове. Моделът ще бъде на разположение в широка гама от различни варианти, като ще се предлага и като гъвкав и практичен товаропътнически вариант с пет или седем места и затворена или остъклена каросерия.
С цел осигуряване на лек и безпрепятстван достъп до товарния отсек, вариантите фургон могат да се поръчат по желание с една или с две странични плъзгащи се врати. Пътническата версия на модела е оборудвана серийно с две плъзгащи се врати и голям, вертикално отварящ се заден капак. Предлага се и асиметрично разделена двукрила задна врата. При някои определени конфигурации на фургона може да се поръча и допълнителен капак в задната част на покрива, позволяващ удобен превоз на дълги предмети като стълби например.
Изключителните възможности на новото поколение на Opel Combo при превоз на товари си личат веднага – със своите до 3 800 литра товарен обем при варианта с късо междуосие (при сгънати седалки) и 4 600 литра във варианта с удължена база, Combo предлага най-големия товарен обем на пазара в двата класа. Малката височина от 54.4 см на прага на товарния отсек и широкият спектър от варианти по отношение на максималния полезен товар, достигащи до един тон, също са най-добрите стойности в този сегмент от пазара, а светлата широчина на отвора на страничната плъзгаща се врата е недостигано в този клас постижение. Версията с късо междуосие предлага и най-големите в тази категория дължина на пода на товарното пространство, височина на тавана и широчина между калниците.