fbpx Общество за лоялност създаде своите призове | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Общество за лоялност създаде своите призове

Общество за лоялност създаде своите призове

36 компании на българския пазар за четвърта година бяха номинирани в 5 категории за бизнес наградите на „Общество за лоялност“ и „Брейн Сторм Консулт“. Номинираните се определят от миналогодишните носители на призовете. Специално жури с представители на водещи компании у нас оцени всяка номинация по предварително определни критерии и посочи по трима печеливши в категория. Призовете получиха:
В категорията Каузи - УниKредит Булбанк, Банка ДСК за проекта SOS Детски селища и Контур Глобал.
Иновативни продукти и нововъведения - AIMS Human Capita, Coface Bulgaria, Капелли
За професионално отразяване на бизнеса у нас в раздел „Медия“ награда получи Марио Гаврилов, Икономически новини на БНТ.
За обществено значими проекти – довели до успехи в обществен план Призът отиде при Университетска акушеро-гинекологична болница „Майчин дом“.
Добри практики в бизнес взаимоотношенията с клиентите - Сико С ООД, Ориндж Бюти, Стилист Капанов
Добри практики във взаимоотношенията с бизнес партньорите – дългогодишна съвместна дейност, лоялно сътрудничество, успешни общи проекти приизове получиха Фрам ЕООД, Хенкел България, 5 ПАК Пловдив

В Раздел Иновативни продукти и нововъведения награда получи и "Лактима АД".
В раздел "Каузи" приз получи и Байерсдорф България, която подкрепя фондация "Искам бебе".

Камелия Терзийска, собственик на „Брейн Сторм Консулт“, инициатор и председател на „Общество за лоялност“, връчи от името на организацията магистърска стипендия на Цветомира Георгиева, студент в новосъздадената магистърска програма „Счетоводство и контрол“ към Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Висшето училище по застраховане и финанси дадоха 10 стипендии на стойност 14 717 лв. като част от инициативата на „Общество за лоялност“ „Има смисъл да мечтаеш в България“.

Евелина Христова, съветник на министъра на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, получи 35 „Стажантски практики“. Сдружението си постави за цел да работи за създаването на практически насочени студентски програми и привлече като партньор в каузата Министерството на образованието, младежта и науката. Именно като част от това сътрудничество бе даден пакета с практики, осигурени от членовете на „Общество за лоялност“, които ще бъдат разпределени в програма на министерството за осигуряване на стажантски места.

Facebook коментари