fbpx Онлайн лизинг на автомобили с няколко клика | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Онлайн лизинг на автомобили с няколко клика

Нов, гъвкав наем Flex Drive съчетава предимствата на автомобила под наем и лизинг като предлага още много предимства. Той дава максимална гъвкавост при ниски, фиксирани цени и включва автомобилна застраховка и поддръжка без дългосрочни финансови ангажименти.

Можете да вземете и върнете колата си, когато пожелаете, като завършите пълния процес бързо и онлайн дори само като използвате смартфона си. В същото време някои от най-добрите опции, дават възможност да вземете автомобила в рамките на няколко часа след като сте завършили онлайн процеса, да промените резервацията или дори да купите автомобила по всяко време.

Услугата се нарича Flex Drive и се предлага от Hertz. Това е една от първите гъвкави програми за коли под наем в България, идеална за тези, които обичат незабавни, икономически ефективни решения, съобразени със собствените им нужди.

С минимален период на наем от само един месец и възможност за връщане на колата, когато пожелаете, можете да избирате между десетки модели автомобили, докато цената на наема остава постоянно ниска и не се влияе от продължителността на наема. Като следвате няколко лесни стъпки на https://www.hertz.bg/bg/flex-drive/ и като платите само наема за първия месец и двумесечен депозит - който се възстановява, ако наемете автомобила за 18 месеца или повече - можете също да сменяте автомобилите два пъти по време на периода на наема или да купете колата по всяко време.

Освен изброените предимства, по всяко време лесно, дигитално, без да губите време за безсмислено търсене на информация или посещения в шоуруми и задължаващи процедури, може да имате желания автомобил.