Оpel стана официален партньор на Европейското по биатлон

 Оpel стана официален партньор на Откритото Европейско първенство по биатлон, което ще се проведе в зимния ни курорт Банско от 18 до 26 февруари. Споразумението за партньорство беше подписано днес на специална пресконференция от председателя на Българска федерация биатлон Екатерина Дафовска и маркетинг мениджъра на Opel за България, Методий Иванов.

„Искам да благодаря на Оpel, че ни подкрепиха и ще бъдат партньор на най-голямото европейско състезание по биатлон“, заяви Дафовска.

Методий Иванов, маркетинг мениджър на Оpel сподели: “Щастливи сме да сме партньори на най-голямото зимно спортно събитие за сезона. Откритото Европейско първенство по биатлон съвпада и със стартирането на пазарната премиера на новия Opel Mokka, който е първият субкомпактен SUV автомобил разработен от германски производител”.

Входът за всички стартове от шампионата на Стария континент ще бъде свободен. Очакванията са дневно на първенството да присъстват около 1000 души. За тях ще бъдат изработени специални трибуни, които ще разполагат и със седящи места. Разполагането им на Бъндеришка поляна върви по план, като се очаква те да бъдат монтирани най-късно до 16 февруари.

За любителите на биатлона, които няма да имат възможност да посетят зимния курорт, БНТ1 и Евроспорт ще излъчват пряко на 23 и 24 февруари. Зрителите ще могат да проследят в пряко предаване спринта при мъжете и жените, съответо от 10.30 и 15.00 в събота 23 февруари и в преследването при двата пола в неделя - от 12.00 и 15.45 ч.

Facebook comments