fbpx От SUZUKI поемат лизинговите вноски за първите 6 месеца при покупка на нов автомобил | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

От SUZUKI поемат лизинговите вноски за първите 6 месеца при покупка на нов автомобил

Родното представителство на SUZUKI стартира промоционална лизингова програма, по условията на която то поема изплащането на месечните вноски през първите 6 месеца от лизинговия договор. Така клиентът ще се чувства сигурен и спокоен при покупката на своя нов автомобил, и ще се наслаждава максимално на шофирането.    

Промоционалното предложение е насочено към крайни клиенти, които имат нужда и желание да се сдобият с нов надежден и икономичен автомобил, без да се притесняват за лизинговите вноски през първата половин година от договора. В допълнение на това уникално предимство, клиентът ще се възползва и от преференциален лихвен процент от 2.40%.  

“Специалното време, в което живеем днес, провокира създаването на специалната ни лизингова програма #FeelSafe, която има за цел да подпомогне клиентите ни при покупката на нов автомобил SUZUKI, като ние покрием вместо тях разходите за лизинговите вноски през първите 6 месеца”, поясняват от офиса на официалния вносител на японската марка.