fbpx Отличиха млади дизайнери | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Отличиха млади дизайнери

Отличиха млади дизайнери

Дванадесетото издание на конкурса „Ideal Standard Баня на годината“ за пореден път преобърна представите за интериорен дизайн. Тази година конкурсът бе посветен на вечната дилема между дизайн и функционалност, а в разрешаването й по време на церемонията в столичния СитиМарк Арт Център се включиха над 200 дизайнери, архитекти, медии и партньори. Номинираните се съревноваваха в 3 категории: Идеалната баня Tonic II, Оптимизираната баня и Иновативната баня. 24-членно жури, съставено от архитекти, интериорни дизайнери и професионалисти в бранша, отличи с призове най-добрите проекти във всяка от категориите. Освен парични и предметни награди, отличените ще посетят Международно изложение за обзавеждане и интериорен дизайн в Милано.

Освен призовете на журито, бяха връчени и специални награди от публиката и партньорите на конкурса. Всеки от партньорите връчи индивидуално отличие на своя фаворит, а над 5000 души се включиха в онлайн гласуването, за да изразят своите предпочитания за фаворит на публиката.

В надпреварата се включиха общо 51 заявки, в изготвянето на които са участвали над 100 прохождащи дизайнери и архитекти.