fbpx Отличиха най-добрите HR специалисти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Отличиха най-добрите HR специалисти

Отличиха най-добрите HR специалисти

 

Българска асоциация за управление на хора награди най-успешните професионалисти и проекти в сферата на човешките ресурси през изминалата 2016 г.
Поредното издание на конкурса включва седем категории, а жури от девет експерти с богат опит оцени кандидатурите и определи победителите:

HR директор/мениджър на годината - Миглена Узунова-Цекова, старши директор Човешки ресурси, Мобилтел

HR изгряваща звезда на годината - Анелия Попова, старши бизнес партньор Човешки ресурси, SBTech

Най-ангажиран към управлението на хора организационен лидер на годината - Виктор Билянски, основател и главен технически директор, Scale Focus

Най-добър HR проект на голяма компания - ЧЕЗ България

Най-добър HR проект на малко/средно предприятие - Санофи България

Най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса - ERP Academy

HR консултантки проект/инструмент на годината - Ейч Вижън

Допълнителна награда на журито за изключителни професионални постижения през 2016 г. беше връчена на Александър Стоименов, старши експерт Връзки със служителите, Scale Focus. Кандидатурата на Александър в категория „HR изгряваща звезда на годината“ не бе допусната до последен етап на оценка поради надвишаване на изискването за години опит в HR професията, нопрофесионалните постижения на кандидата през годината бяха високо оценени от журито и отличени с допълнителна награда.
Специална награда за цялостен HR принос беше връчена посмъртно на Михаил Фабрикант—професионалист с изключителен принос към развитието на HR гилдията в България.


 

facebook коментари