fbpx Отличиха най-добрите в управление на собствеността | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Отличиха най-добрите в управление на собствеността

Отличиха най-добрите в управление на собствеността

Първите в България международно признати титли за професионално управление на собствеността – CPM, бяха връчени на официална церемония в София. Отличия за професионализъм и експертно управление получиха Десислава Фераджиева, управител на Home Care BG, Калина Димитрова и Денис Карасев от Santa Marina, Тодор Кавръков от TCE Management, Андрей Николов и Минко Борджуков от BPD Ltd.

„Международното признание е доказателство за развитието на този сектор у нас и подобряване на предлаганите услуги, внедряването на световни стандарти на работа в сферата на управлението на недвижима собственост и предоставянето на високо ниво на обслужване“, коментира Десислава Фераджиева. Управителят на Home Care BG е и първият у нас сертифициран пропърти мениджър, който в работата си залага на професионализма и непрекъснатото обучение и развитие на професионалните умения на екипа. По-рано този месец Десислава Фераджиева беше избрана за член на Управителния съвет на Международната федерация по недвижими имоти FIABCI.

На официалната церемония за връчване на международните признания присъства Джозеф Гринблат, световен президент на Американски институт по пропърти мениджмънт IREM. Той представи американския опит в управлението на бизнес и жилищни имоти и тенденциите в сектора.

Facebook коментари