Peugeot сменя наименованието на моделите си

Peugeot променя политиката на наименованията си, за да отговори на очакванията на клиентите от всички страни. В съответствие със стратегията си за международно развитие, Peugeot избира цифрата „1“ за своите нови важни модели и цифрата „8“ за всички останали автомобили от гамата.
Подобно на 201*, определен на времето като здрав и икономичен автомобил, цифрата « 1 » представлява моделите на Марката, които са достъпни и стойностни и отговарят на очакванията на клиентите за практичност и поливалентност. Тези модели ще допълват гамата с « 8 »
Всички модели, които вече имат номер с „8“, като 308 и 3008, запазват името при обновяването си, моделите от поколение « 7 » ще получат цифрата „8“ след обновяването си.

Така Peugeot показва новият 301, с който има амбицията да печели нови пазари. Той е създаден за широк кръг клиенти на триобемните модели, едновременно достъпни и престижни. Моделът, който ще стане един от най-важните автомобили на Марката по отношение на обемите продажби в световен план, е позициониран в средата на сегмента си. 301 е подходящ за всеки тип условия на използване, дори екстремални - страни с горещ и студен климат, некачествени пътища. Дължината му е 4,44 м, багажникът е с рекорден обем от 506 л.
Гамата бензинови и дизелови двигатели последно поколение е адаптирани за целевите пазари, с мощности от 71 до 115 к.с. и механични, пилотирани и автоматични скоростни кутии.
301 разполага с модерно оборудване за комфорт (климатроник, радио MP3 с функция Bluetooth и USB връзка, електроуправляем капак на багажника, заден парктроник и др.).
 

 

Facebook comments