fbpx Пилотът от F1 Шарл Льоклер става посланик на Bang & Olufsen | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Да

Пилотът от F1 Шарл Льоклер става посланик на Bang & Olufsen

Bang & Olufsen обявиха Шарл Льоклер за глобален посланик на марката. Те ще насърчат смислени дискусии относно звука и ще продуцират креативни кампании и събития, както и limited-edition продукти, създадени от датската марка за аудио произведения.

Шарл Льоклер е известен като един от най-талантливите пилоти във Формула 1 от сегашното поколение. Извън своята брилянтна състезателна кариера, която му е донесла световно признание, монегаскът си е изградил репутация като талантлив музикант със страст към свиренето на пиано, композирането и записа на собствена музика, докато изразява мислите си за важната роля на музиката в неговия живот. 

„Моят професионален живот е подчинен на прецизността и представянето и звукът играе важна роля в това отношение. Автомобилите, които шофирам са чудо на инженерното изкуство и звукът, който създават, ме информира за решенията, които трябва да направя за части от секундата. Вниманието към тези звуци е тренирало моя слух  да чува по по-различен начин, така че качеството на звука играе съществена роля в моя живот. Затова когато слушам музика, искам чистота на звука и баланс в настройките, който разкрива музиката по нови начини и ме доближава до изпълнителя,“ каза Шарл Льоклер.

Bang & Olufsen наскоро направи селекция от млади звезди, които да спечелят Gen Z аудиторията. Тя включва китайската M-Pop звезда Лей Жанг. Шарл Льоклер ще се присъедини към колегата си от Формула 1 Фернандо Алонсо като глобален посланик на датската марка за аудио произведения, основана през 1925 г. от Петер Банг и Свенд Олуфсен.