fbpx Почти хиляда интервюта се проведоха по време на „Национални дни на кариерата 2021“ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Почти хиляда интервюта се проведоха по време на „Национални дни на кариерата 2021“

Водеща снимка
Да

Почти хиляда интервюта се проведоха по време на „Национални дни на кариерата 2021“

етикети

За 6 часа на 8 април, по време на виртуалния ден от „Национални дни на кариерата 2021“, бяха проведени 971 интервюта за работа. Над 40 фирми от всички икономически сектори имаха възможността да обявят свободните си позиции за млади специалисти и студенти и да отсеят най-подходящите кандидати сред посетителите на изложението. Интервютата се случваха в желан от събеседниците формат: чат, аудио или видео разговор, като платформата на Brazen Technologies (обявена за №1 в света за кариерни събития) позволяваше на посетителите да се редят на повече от една опашка едновременно, да разговарят успоредно с повече от един работодател и да си водят бележки в профила за проведените срещи.

Безплатно и само срещу предварителна регистрация, посетителите на форума можеха не само да намерят работа или стаж, да проучат какви са изискванията за работа в харесвани от тях фирми, да усетят от първа ръка какво е да си на интервю за работа в престижна компания.

Над 47 хиляди души са получили шанс в изданията на форума досега да започнат кариерата си в най-престижните компании у нас. Всеки шести посетител на „Национални дни на кариерата“, сочи още статистиката, е успял да открие подходящ работодател. А след две десетилетия е и видно, че мнозина от тези, които са стартирали кариерата си чрез най-голямото изложение у нас, вече са високо ценени специалисти, на високо ниво в йерархията, както на водещи компании, така и в редовете на държавната администрация.

Facebook коментари