fbpx Поликомп ще дистрибутира и VMware | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Поликомп ще дистрибутира и VMware

Поликомп ще дистрибутира и VMware

етикети

Поликомп подписа договор за дистрибуция с американската компания VMware и ще предлага чрез своята дилърска мрежа разнообразната гама от решения и услуги на марката в България.
VMware е световен лидер в областта на виртуалните решения и услуги. Продуктите на компанията дават възможност зa значително по-ефективно използване на ресурсите на хардуера, позволявайки върху един физически сървър да работят множество виртуални машини, всяка със собствена операционна система и инсталирани приложения, а също така и за по-оптималното използване на капацитета на хардуерните ресурси, водещи до намаляването на разходи за оборудване, енергия, поддръжка и развитие на ИТ инфраструктурата.
Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор. С добавянето на световно утвърдена марка като VMware към своето портфолио, компанията ще разшири възможностите за своите партньори и клиенти за изграждане на комплексни решения за бизнеса. Партньорите на Поликомп ще могат да разчитат на специализирани обучения, консултации, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална продуктова информация и логистична подкрепа.