fbpx Аутотехника ООД/HERTZ Leasing с награда за оперативен Лизинг | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Аутотехника ООД/HERTZ Leasing с награда за оперативен Лизинг

Аутотехника ООД/HERTZ Leasing с награда за оперативен Лизинг

На официална церемония на ежегодните награди TRUE LEADERS Аутотехника ООД бе отличена с приз за водеща позиция в сектора си, висока доходност, кредитна стабилност и увеличение на персонала си. Компанията, официален представител на Hertz rent-a-car за България, успешно развива вече 20 години в България услугата Оперативен лизинг и цялостни решения за управление на автопарк. Компанията налага високи стандарти на обслужване и иновативни практики в сферата на краткосрочното и дългосрочното отдаване на автомобили под наем. Аутотехника ООД е и официален вносител на автомобилната марка SEAT за България и успешно реализира автомобили на вторичния пазар. В началото на годината компанията разшири портфолиото си с още 3 рент-а-кар бранда, популярни на американския и европейския пазар - Thrifty Car Rental, Dollar и FireFly.

Компанията управлява автопарк от над 2100 автомобила, като през последните години се наложи като една от водещите компании в сферата на оперативния лизинг и рент-а-кар предлагайки изключително съотношение на цена качество на своите клиенти.

Награждаването на Аутотехника ООД с приз за водеща позиция в сектора, кредитна стабилност и увеличение на персонала е признание към дългогодишните постоянни усилия на компанията да предлага високо качество на услугата в една изключително конкурентна среда.

Показателите, по които са категоризирани компаниите в класацията TRUE LEADERS, са базирани на данни от официални източници за 2014, както и на признатата кредитна оценка на ICAP. Важно условие в класирането е едновременното изпълнение и на четирите критерии:

  • Висока доходност

  • Кредитна стабилност

  • Водеща позиция в сектора

  • Увеличение на персонала