fbpx JYSK България с един от най-добрите резултати за компанията на глобално ниво | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

JYSK България с един от най-добрите резултати за компанията на глобално ниво

JYSK България ще продължи експанзията си в страната. Резултатите от българския пазар са сред най-добрите за компанията на глобално ниво. Тенденцията за България показва още, че средният касов бон на онлайн поръчките е три пъти по-висок от този във физическите магазини, тъй като потребителите са изградили навик да пазаруват артикули на по-висока стойност онлайн. Трите най-купувани категории за 2022 г. в България са мебели, градинско обзавеждане и матраци.

JYSK България е сред най-бързоразвиващи се в региона. До края на 2022 г. ще бъдат открити още 2 магазина – в Пловдив и в Смолян, а магазинът в Добрич ще бъде реновиран до концепция 3.0, като част от постепенното обновяване на всички обекти на веригата, открити преди 2018 г. До момента, от стъпването си на българския пазар през 2005 г., JYSK има 47 обекта, включително и онлайн магазина на компанията, с общо над 700 служителя.

"До момента имаме много добри резултати в България, което показва, че нашите клиенти ценят продуктите ни и винаги търсят добра оферта", споделя Симона Карп, HR Manager за JYSK Румъния и България..

Засега, плановете за 2023 г. включват стъпването на турския пазар, което ще бъде обслужвано от JYSK ДЦБ, откриването на още поне 6 нови магазина в България и обновяването на 7 обекта. Експанзията е в ДНК-то на JYSK, което се отразява и при наемането на нови служители, което продължава постоянно.

Компанията представи и новата зимно-коледна колекция на JYSK – Nordic Mood, която съчетава елементи и предмети, които могат да се използват през цялата година, създавайки уютна атмосфера подчинена на три основни тенденции в скандинавския дизайн за 2022 г.

BALANCE е тенденцията, която дава функционални и красиви продукти с дълъг живот.

UTOPIA се ражда в нуждата от нови решения, нови повърхности и нови дизайнерски езици. Цветовите нюанси в тази тенденция са отличимо скандинавски – топло червено, фини пастели, съчетани с каки и студени светлосини нюанси на северното лято.

GROUNDED доставя усещане за спокойствие, от което всички имаме нужда в тези луди времена, в които живеем. Цветовете в тази тенденция са вдъхновени от тоновете на различни плодове и зеленчуци, като праскова, лук, смокиня и патладжан, както и естествените нюанси на дивите полета, в които природата процъфтява в своите естествени цветове.