Получавате кредит през мобилно приложение за 10 минути

Райфайзенбанк (България) предлага първия дигитален процес за кредитиране на българския пазар. Иновативната услуга е предназначена за клиенти на банката с предварително одобрени потребителски кредити. Те имат възможност да подпишат всички необходими документи през мобилния си телефон и да усвоят сумата по сметката си без нито едно посещение на офис на банката и без нито един лист хартия.

Електронното подписване на документите се осъществява чрез мобилно приложение, разработено от Евротръст Технолъджис АД. Приложението дава възможност за отдалечена електронна идентификация на клиента, издаване на удостоверение за електронен подпис и подписване директно от мобилния телефон.
„С новия дигитален процес за получаване на кредит, спестяваме време на клиентите си и им предоставяме допълнителни удобства. Благодарение на иновативните технологии, които Райфайзенбанк въвежда, клиентите ни вече могат да получат кредит без попълване на документи и без посещение в офис.“, казва Ани Ангелова, член на УС на Райфайзенбанк (България) с ресор Банкиране на дребно.

Сред основните предимства на услугата на Райфайзенбанк е възможността за идентифициране и подписване по всяко време и от всяко място. Целият процес по идентификация отнема по-малко от 10 минути, не изисква допълнителни технически устройства и умения, а удостоверяването се извършва изключително лесно – с едно натискане на бутон. Услугата е напълно безплатна за клиенти на банката – необходимо е единствено сваляне на безплатното приложение.

Facebook comments