fbpx Празничен спектакъл на открито за началото на Коледните празници | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Празничен спектакъл на открито за началото на Коледните празници

етикети

Жителите и гостите на столицата ще могат да се насладят на спектакъла на 1 декември от 19:00 часа пред Народния театър след официалното запалване на коледната елха

С изпълнения на любими танцови и музикални формации и 3D мапинг София навлиза в коледния сезон. A1 подарява на жителите и гостите на столицата празничния спектакъл „Истинската Коледа“ пред Народния театър „Иван Вазов“ на 1 декември вечерта.

Той ще представи по атрактивен и завладяващ начин както българските традиции, така и един модерен поглед към празника.

Главни действащи лица в него ще бъдат танцьорите от ансамбъл „Българе“. Заедно с тях на сцената ще излязат музикантите от „Виво Монтана“, пианистът Кристиян Попов, „Нана денс проджект“ и още много други изпълнители. Сградата на театъра също ще е част от шоуто, като върху нея ще се проектират различни картини, свързани с най-светлия християнски празник.

Всички, които искат да проследят на живо концерта, са добре дошли пред Народния театър след 18:00 часа на 1 декември, когато започва празничната програма на Столична община. „Истинската Коледа“ ще започне веднага след официалното запалване на светлините на коледната елха, което е в 19:00 часа.