fbpx Форумът на бизнес лидерите прие нови членове в общността си | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Форумът на бизнес лидерите прие нови членове в общността си

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) представи новите лица в своята общност. Годишният коктейл за членовете на Форума под мотото „Новите лидери“ се проведе на 2 декември в гранд хотел „София“ с подкрепата на генералния спонсор Бритиш Американ Табако България и спонсора Джапан Табако Интернешънъл.
Над 100 гости от над 50 фирми и организации приветстваха официално управителите на повечето компании, присъединили се към БФБЛ през 2019 г. – адвокатско дружество „Гугушев и партньори“, Американски университет в България, Бенефит Системс България, Боду СОД, Висше училище по мениджмънт, Каргил България, Катаржина Естейт, КАТРО България, СТЕМО и фондация „Дневникът на мама и татко“. Бизнес общността посрещна и четирима новоназначени висши мениджъри на членовете на Форума Англо-американско училище в София, гранд хотел „София“, Каменица и Кока-Кола България.

В духа на вечерта заместник-председателят на БФБЛ Ираван Хира представи и новия председател на организацията Левон Хампарцумян, поел поста през май тази година. Финансовият експерт се обърна към колегите си от Форума с думите: „В основата на нашата стратегия за успех е стремежът ни да привличаме водещи компании от различни сектори, които се отличават с дългосрочна визия за развитие и добри практики за отговорно поведение. Обединението ни има една основна цел – да работим за подобряване на бизнес климата, стандарта на живот и цялостната обществена среда, за да стане България страната, за която мечтаем“.

Освен сертификат за членство всеки от управителите на новите компании-членове получи от Левон Хампарцумян и Стандарта за бизнес етика на БФБЛ – 10 правила за етично поведение, разработени от организацията през 2002 г., като с това се ангажира да ги прилага в ежедневното си взаимодействие със служители, партньори и клиенти.