fbpx PR форумът към BAPRA Bright Awards ще разисква новите възможности за комуникации | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

PR форумът към BAPRA Bright Awards ще разисква новите възможности за комуникации

На 11 май (четвъртък) в Hyatt Regency Sofia Hotel от 14:00ч. ще се състои дългоочакваният PR форум на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА), който ще е под надслова „Печелившата истина: нови възможности”. Събитието ще постави фокус върху три ключови теми, които водещи експерти от световния комуникационен бранш ще дискутират през своята творческа призма и професионален опит. Форумът е част от годишните BAPRA Bright Awards 2023, церемонията, която отбелязва вдъхновяващи кампании през изминалата година.

Първата тема на форума е Съдържание на истината (Content of Truth) с модератор Сирма Пенкова, редактор медия и реклама във вестник Капитал, в чийто панел ще се включи главният творчески директор на Ketchum UK, Инди Селвараджа, който ще говори по какъв начин PR променя истината в творческата дисциплина.  

Втората тема носи името Технологиите vs истината? (Technology vs Truth?). Неин модератор ще бъде Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg, който ще дискутира с участниците по какъв начин новините, технологиите и платформите развиват комуникациите.

Третата тема на форума е Отговорна истина (Responsible truth) с модератор Десислава Стоянова, водещ на „Преди обед“ по BTV и основател на „Бъди гласът, който се отличава“. Сред участниците в тази дискусия ще са Андрю Джонсън, старши съветник в Rud Pedersen Public Affairs и Зофия Бугажна-Касдепке, съосновател на SEG Newgate CEE, които ще обсъдят ролята, отговорността и влиянието на институциите, правителствата, компаниите и медиите.

Цената на билети за членове на BAPRA е 60 лв, за нечленове 80 лв. Комбинираната такса за членове, включваща присъствие на форума и на церемонията по награждаване, е 100 лв. Форумът ще се проведе на английски език.

https://www.facebook.com/BAPRABrightAwards