fbpx Предизвикай себе си и стани част от трансформиращ уикенд ритрийт | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Предизвикай себе си и стани част от трансформиращ уикенд ритрийт

Предизвикай себе си и стани част от трансформиращ уикенд ритрийт

- Трансформиращо тридневно преживяване, което ще върне вашия душевен и физически баланс и ще ви научи да се доверявате на тялото си;
- Техники от енергийната психология за умствена и физическа трансформация;
- Предизвикайте добрата форма, като се докоснете до опита на нашите лектори и специалисти в областта на правилното хранене, движение, сън, почивка и начин на живот

Предизвикайте добрата форма и преоткрийте себе си на 22-24 ноември, 2019 г. в самото сърце на София и ще можете да чуете, видите и преживеете умствена и физическа трансформация, която ще ви помогне да промените тялото, ума и живота си. Истинската хармония на тялото и духа се основава на правилно хранене, достатъчно движение, пълноценен сън и почивка, добро владеене на стреса, поддържане на емоционален баланс, но тяхното постигане невинаги е лесно и просто. Този ритрийт ще ви помогне да ги обедините, усетите и преживеете с всяка клетка като използвате невероятната сила на енергийната психология и на другите методи за трансформация, които нашите лектори ще споделят.

За пръв път в България ще се състои събитие от този формат, на което ще могат да бъдат усвоени научно подкрепени и лесни за ежедневно прилагане методи за енергиен баланс, движение и хранене, които ще позволят промяна на начина, по който гледаме на себе си, на тялото и на живота си.

В края на ритрийта всеки участник ще почувства осезаема промяна и ще си тръгне преобразен, зареден с енергия и мотивиран да постигнете най-смелите си мечти.

Гергана Радович - холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор

Теми:
1. Кои са основните проблеми, свързани с физическото, психическото и емоционалното здраве, с които се сблъсква активната жена и какви са последствията от тях? Как енергийната психология и начинът на живот могат да ти помогнат да намериш най-доброто решение за теб?
2. Сутрешна Ти-Тап тренировка за тонус и енергия с Гергана Радович
3. Кои са основните принципи на здравето и кое ни пречи да ги спазваме? Практическа лекция с техники за емоционална свобода (ТЕС)
4. Създай своя личен план за действие

Ваня Василева - персонален треньор и специалист по физическа култура, собственик на Дамски Фитнес Клубове Феерия

Теми:
1. Защо движението е задължително, ако искаме да живеем пълноценно и без болка и как да бъдем по-ефективни ежедневно?
2.  Сутрешна тренировка за тонус и енергия

Д-р Ани Димитрова - здравен консултант и автор на книгата "7 стъпки към перфектно здраве и вълнуващ живот"

Теми:
1. Защо теглото влияе на самочувствието и живота ни и как да се справим ефективно с това?
2. Защо теглото не е критерий за щастие и как да открием себе си като се справим с убежденията, които ни пречат да изглеждаме по-добре? Практическа лекция с ТЕС

Ива Лазарова - организационен психолог, филолог и нутрициолог

Теми:
1. Да се научим да обичаме нашето тяло - терапевтична програма за свързване с тялото през ориенталския танц
2. Демонстрация на терапевтичната програма с танци

Весела Коевска – холистичен лекар, специалист по ирисова диагностика

Теми:
Как да се храним пълноценно, като се съобразяваме със собствените си потребности, за да сме здрави, витални и щастливи? Кои са основните хранителни добавки, които е добре да приемаме ежедневно?

Пълна информация и билети - на сайта на събитието
 

Facebook коментари