fbpx Представяме новата рубрика на Етиен Янев - "твоят БИЗНЕС 2.0" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Представяме новата рубрика на Етиен Янев - "твоят БИЗНЕС 2.0"

 

Скъпи читатели, анонсираме новата рубрика "Твоят Бизнес 2.0", която стартира на страниците ни от 1 февруари и ще я води новият ни автор Етиен Янев. В нея ще ви представяме различни теми от сферите на ПР, дигитален маркетинг, младежки политики. Етиен ще ви среща във видеоразговори с интересни личности, експерти в своите области, които ще представят новите тенденции в дигиталното пространство, социалните мрежи, ще дават практични съвети. Ще се включва на живо от различни интересни събития в България и чужбина.

 

Етиен е от новото поколение млади хора, за които дигиталният свят е извор на безкрайни идеи. Той вече изгря на страниците на твоят БИЗНЕС с няколко статии между които "Законите на вирусния маркетинг" и "Как да се презентираме успешно в Интернет". През 2017 г. ще води своята рубрика и четирите хартиени броя на списанието. Работил е по множество проекти на българския и международен пазар. Избран за модератор на най-големия студентски кампус в Европа - RANEPA Summer Campus в Русия.  

 

 

 

Етиен стратира и своя блог http://etienyanev.com/, в който ще може да четете още любопитни статии и интервюта. 

Завършил е бакалавърската си степен по „Връзки с обществеността“ в СУ „Св.Климент Охридски“, а в момента подготвя дисертация към магистърската си степен по „Дигитален маркетинг и социални медии“ в City College University of Sheffield. През 2014г., 2015г. и 2016г. е номиниран сред top 3 на най-добрите студенти в България в областта на социалните науки от НПСС (Национално Представителство на Студентските Съвети). Притежава още опит като ТВ водещ и редактор. Етиен вече изгря на нашите страници с две статии - "Законите на вирусния маркетинг" и "Как да се презентираме успешно в Интернет".

 

Очаквайте включване!