fbpx Представят новият Opel Combo Cargo | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Представят новият Opel Combo Cargo

След дебюта на новата пътническа версия на Opel Combo, вече на пазара излиза и новият Combo cargo. Той се предлага в множество версии и е едновременно практичен и ефективен. Той е насочен основно за превозване на стоки и за търговски цели. По отношение на товарните възможности компактният шампион се предлага с две междуосия и две височини на покрива, като фургон със или без остъкляване.

За да се оптимизира достъпа до товарния обем, клиентите могат да избират според всекидневните товарни нужди между асиметрични задни врати и отваряща се нагоре врата, както и да добавят една или две допълнителни плъзгащи се врати от двете страни. В някои версии на фургона в задната част на покрива може да се инсталира капак, позволяващ превоза на стълби.
Combo cargo е лидер в сегмента си и покрива ключови критерии в своя клас с товарен обем съответно до 3.8 или до 4.6 кубически метра (късо/дълго междуосие, предна пътническа седалка сгъната) и може да превозва полезен товар до един тон. Той превъзхожда останалите по отношение на размерите на товарното пространство и широчината на отвора на плъзгащите се врати.

Гамата от задвижващи агрегати задоволява широк обхват от нужди, включвайки четири дизелови двигателя, един бензинов, версия захранвана с природен газ (CNG) и има диапазон от мощност от 66 кВт/90 к.с. до 99 кВт/135 к.с.
Всички версии, с изключение на CNG модела, се предлагат със Start/Stop система.