fbpx GEFCO България е логистична компания за 2014 г. | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

GEFCO България е логистична компания за 2014 г.

Логистичната група GEFCO бе удостоена с Наградата „Транспортно-логистична компания № 1 в България - сектор Транспорт и логистика на нови автомобили”. На церемонията за връчване на наградите "Кола на годината 2015” от името на GEFCO приза приеха Иван Мичев, мениджър автомобилна логистика и Крум Дончев, маркетинг мениджър за България.

Наградата, връчена на GEFCO България, отразява приноса на филиала за развитието на транспортните услуги с фокус върху логистиката на автомобили, както и за динамичното изграждане на партньорска мрежа в страната.

Българският екип управлява част от международните транспортни потоци на PSA, GM, Renault, Nissan, Dacia, Volkswagen и Honda. От 3 години дружеството организира изцяло вноса на брандовете Peugeot и Citroen за страната. Изпълнява и ексклузивен договор с Рено Нисан България за складирането и вътрешна дистрибуция на автомобилите.

„Удовлетворен съм, че за много кратко време създадохме екип от отлично обучени кадри и предлагаме  разнообразни решения за един от най-важните индустриални сектори, а именно производството на автомобили. Не на последно място GEFCO се явява органична връзка между клиенти и съществуващия пазарен капацитет, спомагаща за устойчивото развитие на  сектора”  - сподели Иван Мичев, мениджър автомобилна логистика в GEFCO България.