fbpx Предстои бизнес форум „Франция - Югоизточна Европа” | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Предстои бизнес форум „Франция - Югоизточна Европа”

Икономическа мисия ЮБИФРАНС към посолството на Франция в България организира от 4 до 6 юли 2012 г. в София регионален бизнес форум, които ще събере френски и български компании, както и фирми от 11 страни от Югоизточна Европа. Форумът предлага на българските фирми бизнес срещи с френски производители износители, контакти с партньори от региона на Балканите, тематични информационни ателиета, възможности за осъществяване на неформални срещи и за консултации със специалисти в международната търговия в региона, които ще ви очакват в т.нар. „експертно пространство“.

В рамките на първия регионален форум в София, ще участват освен френски и български фирми и представители на бизнеса от 11 страни от Югоизточна Европа - Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Кипър, Косово, Македония, Румъния, Словения, Сърбия, Хърватия и Черна гора. Представителствата на френски компании в тези страни, както и в Австрия, Италия и Турция, също са поканени на събитието.

Във форума вече са заявили участие 150 фирми от следните сектори: напитки, храни и суровини; оборудване за ХВП, селскостопанска техника, торове и пестициди; гражданско и инфраструктурно строителство; енергетика (електричество, ВЕИ, газов сектор, оборудване и др.) и индустрия; околна среда (пречистване на питейни и отпадни води, инженеринг и др.); телекомуникации, видеонаблюдение, ГИС, софтуер; мода,козметични продукти, обзавеждане и градински мебели; здравеопазване (медицинско оборудване, хранителни добавки и др.), спорт, туризъм; адвокатски услуги, транспорт и логистика, банки и финансови услуги, консултантски услуги, агенции за подбор на персонал.

В рамките на 2 дни ще бъдат организирани повече от 2000 индивидуални бизнес срещи. Българските фирми могат да участват във форума само след предварителна регистрация, а В2В срещите ще се организират чрез специална интернет платформа. За регистрация, интернет страница:www.ubifrance.fr/forum-balkans