fbpx Премиера за електрическия Jaguar I-PACE | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Премиера за електрическия Jaguar I-PACE

Автосалон Женева 2018

Премиера за електрическия Jaguar I-PACE

Два новаторски модела правят своя дебют пред публика на щанда на Jaguar Land Rover на Автомобилния салон в Женева.

Jaguar I-PACE поставя легендарната британска марка в челните редици на революцията в сферата на електрическите автомобили (EV), а Range Rover SV Coupé е първото пълноразмерно луксозно SUV купе в света от създателя на сегмента на луксозни SUV автомобили.

Най-новият член на семейството PACE на Jaguar идва в Женева веднага след световното си онлайн представяне. I-PACE е електрическият автомобил, който водачите чакаха, с устойчива динамика на спортен автомобил, пъргаво задвижване на всички колела и петместна практичност - истинска електрическа алтернатива на традиционен премиум SUV.

I-PACE ще може да се зарежда бързо от 0 до 80% за по-малко от 40 минути* и е строго тестван при екстремни терени и температури.

Преди почти 50 години Land Rover създава сегмента на луксозни SUV автомобили с въвеждането на Range Rover. В Женева марката ще представи първото пълноразмерно SUV купе в света: лимитираната серия на Range Rover SV Coupé с две врати.

Произвеждан в Англия, SV Coupé е впечатляващо и желано попълнение в портфолиото на Range Rover, съчетаващо съблазнителен дизайн на каросерията и изключително изискан интериор, който задава нови стандарти по отношение на материалите и изработката с всеобхватни опции за персонализация.

Не повече от 999 броя SV Coupé ще бъдат ръчно изработени от Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations за клиентите по света.

Д-р Ралф Спет, Главен изпълнителен директор, Jaguar Land Rover, каза: „Jaguar Land Rover е в челните редици по отношение на технологии и привлекателност в Женева. Jaguar I-PACE е електрическият автомобил, който водачите чакаха, а Range Rover SV Coupé е най-луксозният и ексклузивен SUV.“

Наред с тези дебюти, Jaguar Classic ще покаже уникален Jaguar XJ6, произведен по поръчка на барабаниста на „Айрън Мейдън“ и дългогодишен фен на Jaguar Нико Макбрейн.

 

Facebook коментари