fbpx Jeep представя свръхмощни автомобили на великденско Jeep Safari в щата Юта, САЩ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Jeep представя свръхмощни автомобили на великденско Jeep Safari в щата Юта, САЩ

етикети

Тазгодишното великденско Jeep Safari ще представи електрифицираната мощност на съвременните двигатели, които съчетават възможност за офроуд и забавление при шофиране. Екипите на марката Jeep® и Jeep Performance Parts отново обединяват усилия, за да създадат набор от персонализирани концептуални превозни средства, които ще покорят емблематичните трасета в Моаб, Юта. Ентусиастите от цял свят ще се съберат от 27 март до 4 април в Моаб за удължена празнична ваканция, за да тестват машините по нови пътеки и да изживеят приключенски офроуд по някои от най предизвикателните и живописни терени.

Тази година ще са налице седем отличителни модела Jeep и концептуални автомобили Jeep Performance Parts, оборудвани с редица усъвършенствани и мощни задвижващи механизми. Сред тях ще има и електрифицирани Jee p (BEV), още един важен момент от концепцията за развитие на марката „Пътят напред“, към това да станат най зелените автомобили в SUV сегмента. В допълнение, концептуалните превозни средства включват производство и прототип на Jeep Performance Parts (JPP) от Mopar, разработени със съвременни технологии и легендарни 4x4 възможности.

Ето и какви модели ще бъдат представени:

Jeep Magneto

Той е базиран на двувратата версия Jeep Rubicon моделна година 20. Той е напълно електрифициран двигател с до 6000 оборот а в минута, тих, бърз и има впечатляваща мощ при катерене на труднитерени. Инженерите и дизайнерите на марката Jeep са създали превозно терени. Инженерите и дизайнерите на марката Jeep са създали превозно средство с нулеви вредни емисии с възможност за Jeep 4x4, което средство с нулеви вредни емисии с възможност за Jeep 4x4, което осигурява нови нива на ефективност, екологична отговорносигурява нови нива на ефективност, екологична отговорност и ост и производителност на пътя и извън него.производителност на пътя и извън него.

Jeepster Beach

Концепцията на Jeepster Beach стартира като Jeepster Commando от 1968 г. (CCommando от 1968 г. (C--101) и се смесва безпроблемно с Jeep Wrangler 101) и се смесва безпроблемно с Jeep Wrangler 2020 Rubicon. Това са Jeep2020 Rubicon. Това са Jeep-овете, създадени за забавление на слънце и овете, създадени за забавление на слънце и тотози Jeep с плажна тема продължава тази традиция, въплъщавайки зи Jeep с плажна тема продължава тази традиция, въплъщавайки енергично и безгрижно отношение.

Първоначално проектиран около коло нарастващия интерес към свободното време за използване на 4х4 Jeepster Commando е първият компактен автомобил превозни средства със задвижване на четирите колела с автоматична скоростна кутия. Индивидуалният интериор на Jeepster Beach е оборудван със седалки с седалки с ниска облегалка в червена кожа. Задната седалка е с хромирани ниска облегалка в червена кожа. Задната седалка е с хромирани елементи, а стелките са премахнати, за да направи почистването от елементи, а стелките са премахнати, за да направи почистването от пясък бързо и удобно.

Jeep Red Bare

Jeep Red Bare. Трудният терен изисква също толкова мощен двигател. Концепцията на Jeep Red Bare Gladiator Rubicon се основава на дългогодишното наследство на високоефективните пикапи, съчетани с дългогодишното наследство на високоефективните пикапи, съчетани с легендарната способност на Jeep 4x4, за да осигури максимална легендарната способност на Jeep 4x4, за да осигури максимална производителност, горивна ефективност и пробег. Jeep Red Bare е оборудван с 3-литров V6 дизелов двигател и мощност от 260 к.с.

Jeep Orange Peelz

Този модел е базиран на Wrangler с две врати, а концепцията Jeep Orange Peelz отдава почит на дългогодишния начин на живот, който марката вдъхновява и налага: на открито, свобода и забавление, или всичко онова, превръща Jeep Wrangler в глобална икона.

Jeep Farout

Мотото на Jeep, „отиди, където пожелаеш, прави, каквото поискаш“, издига офроуд приключенията на следващо ниво. Усъвършенствано надграждане на концепцията от 2019 г. Wayout, концепцията Jeep Farout е истинско превозно средство, което използва водещия с полезността си в своя класа  Jeep Gladiator 2021 и икономичен мотор от трето поколение 3.0-литров двигател EcoDiesel V-6 за още по-голямо предизвикателство за търсачите на приключения извън утъпкания път.

Jeep Wrangler Rubicon 392

Jeep Wrangler Rubicon 392 си проправя път към серийното производство, но първоначално е замислен като тази V-8 концепция на Wrangler Rubicon. Воин по душа, тази високоефективна концепция на Jeep Wrangler се осмелява дабъде различна със своя производителен V-8 двигател, зашеметяващ интериор и персонализиран външен вид.

Jeep Top Dog

Използвайки ексклузивни JPP и персонализирани аксесоари, дизайнерите на Mopar превърнаха Jeep Gladiator 2020 в забавно концептуално превозно средство за сериозни планински колоездачи. Концепцията на Jeep Top Dog разширява способностите за превоз на товари на най-способния Jeep пикап някога, като премахва стандартния товарен леген и го заменя с персонализирана PCOR система за съхранение.