fbpx Приемат се кандидатури за награди в конкурса BAPRA Bright Awards | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Приемат се кандидатури за награди в конкурса BAPRA Bright Awards

Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) отваря набирането наn кандидатури за награди в дванадесетото издание на BAPRA Bright Awards. Събирането на ентрита ще продъжи до 3 април 2022 г., а церемонията е планирана за 12 май.

Това е единственият конкурс за постижения в сферата на комуникациите у нас с международно жури от водещи професионалисти от цял свят. Председател тази година ще бъде легендарния Пол Холмс, основател на The Holmes Report и най-влиятелният PR анализатор в света.

„Тази година с конкурса искаме да кажем едно голямо „благодаря“ на хората в маркетинга и комуникациите – тези, с които споделяме професионалния си път. Знаем през какво преминаха през последните години и какво им коства да продължават да творят и да бъдат професионалисти на световно ниво. Наградите са точно това – те са от хора за хора“ – каза д-р Александър Христов, и.д. Председател на БАПРА.

Всеки, който кандидатства в конкурса, ще може да дари сума пари за инициативата bg4ua (https://www.bg4ua.com/), свързваща българи и чужденци, които предоставят подслон, транспорт, работа, продукти и услуги, с украинци, бягащи от ужаса на войната.

В конкурса ще се състезават кампании и проекти, реализирани през периода март 2021 г. – февруари 2022 г. Категориите отново са 14 на брой, като 2 от тях са специални. Заявки за участие ще се приемат през онлайн платформата на конкурса www.bapra.bg/2022.

Кандидатурите се подготвят на английски език и няма ограничения в броя проекти, които могат да бъдат подадени от една компания. Подробна информация за конкурса, срокове, такси и начина за кандидатстване може да бъде намерена на платформата на BAPRA Bright Awards 2022.