fbpx Приложение свързва бизнеса и потребителите на мобилни устройства | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Приложение свързва бизнеса и потребителите на мобилни устройства

Приложение свързва бизнеса и потребителите на мобилни устройства

Българска компания създаде ново мобилно приложение, което свързва бизнеса и потребителите по най-удобния начин в мобилна среда. „Бизнес Платформа“ e безплатно е за крайни потребители и им позволява бързо и лесно да търсят и откриват желаните от тях продукти или услуги. То е достъпно за телефони и таблети с мобилните операционни системи Android и iOS*.

В приложението фирмите разполагат със свой собствен мобилен сайт, в който имат възможност да публикуват актуални новини и промоционални предложения. Фирменият профил в мобилното приложение може да се актуализира по всяко време на денонощието чрез добавяне на икони, категории и подкатегории по избор, както и всякакви текстове, PDF файлове, галерии със снимки и видео клипове.

Индивидуалните потребители от своя страна могат да откриват търсената от тях фирма по име, адрес, категория или ключови думи. За допълнително улеснение за потребителите функционират бутони за директна връзка, чрез които те могат лесно и бързо да изпратят мейл, да инициират телефонен разговор или да открият местоположението на желания от тях обект чрез мобилното си устройство.

Приложението може да се тества безплатно за период от 7 дни, след което може да продължи използването му срещу 4 лв. на месец или за 48 лв. на година.

 

Facebook коментари