fbpx Демонстрации на модерно оборудване за бизнеса и дома | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Демонстрации на модерно оборудване за бизнеса и дома

Демонстрации на модерно оборудване за бизнеса и дома

Фирмите вече залагат на ексклузивни продукти, за да привлекат вниманието на купувачите. Това става ясно от заявките на изложителите на две големи изложби, които ще се проведат в София след дни. От 27 до 30 октомври 2010 г. Интер Експо Център е домакин на международното изложение за ресторантско и хотелиерско оборудване и обзавеждане СИХРЕ и на бизнес събитието в областта на мебелната индустрия – СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ.

Съвременни решения за охрана и контрол на достъпа в реално време, електронни брави с изтънчен дизайн и адаптивност към средата и интернет резервационни системи – това са част от новостите, които ще видят на СИХРЕ собственици на ресторанти и хотели. Стилният дизайн и високите технологии са основни акценти на изложението. Сред експонатите са и най-новите машини и оборудване - професионални кухненски печки, готварски конвектомати, хладилна техника, барово, сладкарско, търговско, кетъринг обзавеждане, изделия от неръждаема стомана и други материали.
Хотелиерите вече могат да глезят клиентите си с аксесоари за баня Swarovski на Aliseo, водоспестяващи и ефектни аератори за батерии и душове, или с вечно “нова” и здравословна сауна от трепетлика и елша. По време на изложението посетителите ще видят на живо и уникален порцелан, с който са оборудвани най-луксозните хотели в света, включително и седемзвездният Burj Al Arab в Дубай.

Посетителите на специализираното изложение СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ могат да намерят модерно обзавеждане за хотела, офиса и дома по индивидуални проекти, машини и материали за производство на мека и корпусна мебел, плетени мебели от естествени и синтетични влакна, осветление и осветителна техника и различни аксесоари от наши и водещи европейски марки са акценти на изложението. Много от изложителите разчитат да привлекат вниманието с все по-популярните кухненски мебели от високогланцов MDF и ПДЧ материал. Ще бъде представен и iRobot - първата марка домакински почистващи роботи в света, които работят като прахосмукачки и миещи машини за всички видове настилки в дома, градината или басейна.