fbpx Приятелите на HeRMeS® стават все повече | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Приятелите на HeRMeS® стават все повече

Приятелите на HeRMeS® стават все повече

Средата на октомври една от най-големите български софтуери компании ТехноЛогика отново бе домакин на по поредната седма Срещата на приятелите на HeRMeS®. В рамките на два дни над сто HR професионалисти от различни сфери на бизнеса и държавната администрация имаха възможност да видят практиките на свои колеги, да обменят опит с тях, да научат за най-новите и полезни функционалности в системата за управление на човешки ресурси HeRMeS® V. В отделна зала получиха индивидуални демонстрации на новостите от консултантите на ТехноЛогика.

Оптимизирана работа на отделите по УЧР и по-гъвкаво и ефективно управление на разходите за проекти, свързани с управлението на човешките ресурси със системата бяха в основата на изложенията на четирите организации, които тази година участваха в програмата на събитието - VIVACOM, Сокотаб, ЛУКОЙЛ и Държавен фонд „Земеделие“. Най-важното за тях е, че петата версия на HeRMeS® разполагат с нов и гъвкав инструмент за разработване на решения и справки, съобразени с конкретните им изисквания и специфики. Управлението на човешките ресурси в Държавен фонд „Земеделие“ с HeRMeS® също така е повишило удовлетвореността на работещите в държавната институция и е интегрирало служителите и мениджърите в процесите по УЧР. Интересен факт от представянето на VIVACOM беше, че тазгодишната стажантската програма на телекома, която е включвала 95 позиции и управление на около 300 хил. лв по нея, също е била планирана и отчетена със системата.

Системата HeRMeS® е разработка на Технологика и е създадена още през 1996 г. Интегрирайки всички дейности за управление на човешкия капитал, тя позволява лесно проследяване на тяхната взаимовръзка, оперативен достъп и анализ на цялата информация. С най-новите допълнения системата е много лесна за достъп и от мениджърите на компаниите, които могат по всяко време да проследяват профила и дейността на всеки служител.

И тази година бяха раздадени традиционните призове, с които ТехноЛогика отличава най-изявените клиенти и проекти. Призове бяха присъдени на VIVACOM – в категорията за „Използване на най-пълна функционалност на HeRMeS®“ и Сокотаб – за „Най-бързо внедряване на HeRMeS®“.

Марта Керанова от МТИТС и Анелия Ставрева от VIVACOM получиха отличията за „Професионалист в използването на HeRMeS®“, а Евелина Копева от Глобул и Тони Гарабедян от Сокотаб - за професионалисти в администрирането на системата.
През 2012 г. още трима от клиентите на HeRMeS®, се присъединиха към групата на компаниите, използващи системата за УЧР вече десет години, като отличията в тази категория получиха Златна Панега Цимент, Юробанк И Еф Джи България и Райфайзенбанк България.

Facebook коментари