fbpx Regus и Spaces отчитат рекордни ръстове | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Regus и Spaces отчитат рекордни ръстове

Най-големият глобален доставчик на хибридни решения за работни пространства IWG, познат с марките Regus и Spaces, отчита 48% ръст на печалбата най-високи приходи за полугодие в своята 34-годишна история. 48% ръст на печалбата, което е и най-висок приход в 34-годишна история. Заедно с това е значително увеличението на общия брой споделени пространства с 400 нови центъра, договорени през първата половина на 2023 година. Тази година, компанията отчита рекордни приходи за първите шест месеца от 1,679 милиона британски лири, устойчив растеж от 14% на годишна база и групови приходи от 1,484 милиона британски лири.

Към момента Групата обхваща приблизително 4 000 обекта в повече от 120 държави. Разширяването на компанията в България продължава, като до края на 2024 г., ще бъдат отворени 14 нови локации в големи градове като София и Пловдив.

Докато утвърждава присъствието си в постоянно променящата се индустрия, IWG продължава да открива нови обекти в предградията и местните общности, което позволява на повече служители да си спестят дългите ежедневни пътувания и да работят близо до дома си.