fbpx Рекламата в Pinterest вече е възможна и от България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Рекламата в Pinterest вече е възможна и от България

Httpool (част от Aleph Group), водещ глобален доставчик на дигитална реклама с покритие в над 50 държави, обяви международното си партньорство за продажби с Pinterest. Ролята на Httpool е да осигури достъп и управление на реклами в страните от тези региони, където Pinterest не предлага такава възможност до момента.

Партньорството ще позволи предлагането на рекламните решения на Pinterest и в България.

Аудиторията

Рекламодателите вече ще имат достъп до силно ангажираната аудитория на Pinterest – аудитория, която посещава платформата с желанието да открие идеи и да се вдъхнови за кампании на търговски марки.

Повече от 460 милиона души влизат в Pinterest всеки месец, за да изберат продукти за своя гардероб, за новия си дом, за следващата почивка и много други. Рекламодателите имат шанса да се «впишат» в тези моменти на планиране и да генерират естествена съвместимост с потребителите, търсещи марки, които да вдъхновят следващата им покупка.

Като партньор Httpool е в уникална позиция да предложи на дадена компания или бранд да рекламира в Pinterest за първи път.

„Pinterest е уникална платформа с напълно интегриран цикъл на услугите, в която рекламите могат да представляват смислено съдържание. Ентусиазирани сме от партньорството си с Httpool и от стойността, която то ще донесе на нашите потребители в Pinterest", посочи Бил Уоткинс, главен финансов директор в Pinterest. „Pinterest свързва рекламодатели със заинтересовани потребители и то в момента, когато те са отворени за възприемането на марките. Широкото портфолио клиенти на Httpool в глобалните региони ще помогне за привличането на редица нови рекламодатели в платформата и ще ни позволи да предоставяме по-релевантни реклами на потребителите, когато те търсят вдъхновение, за да предприемат действия“, допълни той.  

„За нас е важно да си партнираме с Pinterest, за да помогнем на нашата мрежа от 21 000 клиенти да постигне резултати и растеж, като се ангажира с аудитория, която естествено идва в платформата, за да пазарува", изтъкна Венцислав Костов, управител на Httpool България. „Сега нашите клиенти ще имат възможност да управляват всичко – от познаването на марката до вариациите при покупка, докато ние предоставяме нов достъп на Pinterest до някои от най-бързо развиващите се икономики в света,” добави той.

Рекламата в Pinterest e възможна от България с покритие за близки пазари като Гърция, Кипър, Румъния, Чехия, Словакия и Унгария, както и глобално до Аржентина, Австралия, Австрия, Белгия, Бразилия, Канада, Чили, Колумбия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Ирландия, Италия, Япония, Люксембург, Малта, Мексико, Холандия, Нова Зеландия, Норвегия, Полша, Португалия, Испания, Швеция, Швейцария, Обединеното кралство.

Това е уникален шанс и нова, неизползвана рекламна територия за компании, които произвеждат или изнасят стоки и услуги или осъществяват бизнес обмен със страните от този регион.