fbpx Рекорден брой участници в бизнес Олимпиадата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Рекорден брой участници в бизнес Олимпиадата

Рекорден брой гости посетиха Бизнес олимпиадата, организирана за единадесети път от Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) на 28 юни 2014 г. в Англо-американското училище в София. Над 450 мениджъри и служители и техните семейства взеха участие в ежегодния спортен празник на Форума.

Представители на 40 от най-големите компании в страната премериха сили на спортния терен и се състезаваха за олимпийските купи и медали в общо 16 спорта, сред които футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон, тенис на корт, тенис на маса, дартс, канадска борба, шах, табла, карти и др.

Шампион по футбол за втора поредна година стана отборът на „Хюлет-Пакард”, следван от „ЧЕЗ” и „Обединена българска банка”. Играчите от „Хюлет-Пакард” надделяха и в особено оспорваната надпревара по баскетбол, където втори и трети се класираха съответно „Обединена българска банка” и „Пощенска банка”. Отново отбор на „Хюлет-Пакард” спечели и състезанието по волейбол, следван от „Дънди Прешъс Металс Челопеч” и Англо-американското училище. В индивидуалните състезания се отличиха представители „TиЕнТи”, „Мтел”, „Къртис Балкан”, „ЧЕЗ” и много други.

За втора поредна година в Олимпиадата бе включена атрактивната дисциплина катерене по изкуствена стена, предоставена от световния лидер в производството им „Уолтопия”. Специална изненада бе състезанието по еърсофт стрелба, проведено от стрелкови клуб „Рейс Гън”. Гостите на събитието опитаха късмета си и в традиционната лотария, където бяха раздадени над 50 атрактивни награди. За чудесното настроение на състезателите, аплодиращата ги публика и останалите гости се погрижи популярната телевизионна водеща Евелина Павлова.