fbpx Родна ПР агенция с международно признание | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Родна ПР агенция с международно признание

Родна ПР агенция с международно признание

Българската агенция United Partners получи “Специалната награда за PR комуникация с цел развитие на дигиталните комуникации в Европейския съюз” на престижните отличия Golden World Awards for Excellence, организирани от Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA). Наградата е за кампания на Procter and Gamble за марката Always, чиято цел е да повиши грамотността сред младите момичета. Водещият бранд в грижата за жената направи дарения, с които оборудва 10 български училища.

“Всички в агенцията сме изключително горди с тази специална награда! Аз, като жена, съм изключително щастлива, че имахме възможността да проведем тази кампания в България”, сподели Мария Гергова, управляващ директор на United Partners след церемонията в Истанбул.

„Тази награда е много важно признание, както за Procter and Gamble, така и за нашите партньори. Дигиталните комуникации и корпоративната социална отговорност са сред нашите приоритети. Много се радвам, че имахме възможността да споделим тази емоция заедно”, сподели по време на церемонията г-жа Дилан Дюрак, Company & Brand Manager, Communication Leader, Procter & Gamble Турция.

Реализираната в България кампания е част от по-голяма инициатива, осъществена със съвместните усилия на Always и UNESCO. Тя има за цел да подкрепи образованието на младите момичета чрез цялостна маркетингова стратегия. Инициативата ще осигури на десетки хиляди момичета по цял свят класове за подобряване на езиковата и математическата грамотност.

 

Facebook коментари