fbpx Родни фирми представят продукцията си на изложение в Германия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Родни фирми представят продукцията си на изложение в Германия

Шест български фирми ще участват в Международно изложение за интериорен и домашен текстил HEIMTEXTIL, Франкфурт, Германия, което ще се проведе от 11 до 14 януари 2012 г. Heimtextil е сред най-престижните специализирани международни прояви в областта на интериорния текстил. В изложението по традиция участват всички реномирани производители, дизайнери и търговци в бранша, представят се най-актуалните тенденции и иновации, проследява се развитието на пазара.
Изложението обхваща цялото многообразие на изделия от текстил и текстилни материали, предназначени за декорация и обзавеждане. През 2011 г. в 41-то издание са участвали около 2600 изложители от 60 страни от целия свят. Посетителите са били над 73 000 души от 136 страни, като сред тях са най-добрите специалисти в областта на интериорния текстил, представители на хотелиерския бранш, водещи търговски вериги и дистибутори.
Българските участници в Heimtextil ще се разположат на колективния щанд на площ от 120 кв.м. Участието им се осъществява с помощта на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).