fbpx Дори и от плажа в Бургас ще може да правите бизнес чрез безжичен интернет | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дори и от плажа в Бургас ще може да правите бизнес чрез безжичен интернет

Летният сезон 2010 на плаж Бургас Север ще бъде официално открит на 12 юни. За нуждите на водното спасяване са осигурени 35 спасители, оборудвани с модерни радиостанции и моторни лодки, които за минути могат да покрият периметъра на цялата ивица. На плаж „Бургас-Север”са позиционирани 10 вишки за наблюдение, съобщава концесионера „Онтайм”.

За сезона са сключени договори с професионални лекари реаниматори и медицински сестри, осигурено е постоянно дежурство на медицинска линейка – реаномобил и шофьор. Централният медицински реанимационен пункт и централната служба на водното спасяване се намират в зоната до Бункера на Северния плаж.
Няколко дни преди официалното откриване пясъчната ивица ще бъде обезпаразитена, като повторно ще бъде това направено и в средата на летния сезон.
За удобството на плажуващите ще бъдат разположени 60 кошчета за смет, 10 душа, 5 умивалника за крака, 10 съблекални и 16 тоалетни.

За улеснение на достъпа до плажната ивица на хора със затруднения в придвижването са осигурени две рампи на Северния плаж
За спортуващите са изградени и осигурени 4 волейболни игрища.

Над 50% от територията на плажната ивица ще е свободна за разполагане на плажните аксесоари на посетителите, в останалите зони ще има чадъри и шезлонги на цени 3 лв.
За гостите на плажа е осигурен безжичен интернет за свободен достъп.