fbpx Седми национален събор на Opel | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Седми национален събор на Opel

Седми национален събор на Opel

Тази година седмият Национален събор на почитателите на Opel, организиран от Opel Клуб България, който ще се проведе на 11 юли, ще бъде едно от първите събития, което ще се проведе на обновената писта Дракон, с. Калояново, Пловдивско. За любителите на високите скорости пистата вече има напълно нов модул с дължина 1400 метра и втори модул от 2048 метра. Обновлението включва и нов питлейн, повече място за боксовете на отборите, изключителна видимост за публиката към трасето и ново времеизмерване. Всичко това обещава мероприятията на пистата да бъдат много по-добре провеждани.

Организаторите са се постарали да предложат най-доброто за състезателите и публиката. Ще бъдат проведени състезания Опел Спийд Атак в три класа, Стийт, Спорт и Супер Спорт, като правилата на състезанията гарантират страхотно каране за всички участници, а в клас „Супер Спорт“ правилникът е взаимстван от WTCC серийте, което гарантира интрига във всяка обиколка. Няма да останат разочаровани и любителите на гонките на 402 м, за тях са предвидени общо 5 класа, а ще бъде организирано и свободно каране.

Забавления и игри са предвидени и за публиката, а две деца ще си тръгнат с таблети и ще могат да се повозят на последен модел автомобил Opel или на състезателен такъв, ако се осмелят да го направят.