Шефът на Майкрософт за Европа пристига у нас

Президентът на Майкрософт за Централна и Източна Европа, Дон Грантъм пристига за първи път у нас, за да открие техническата конференция INDEED WE CAN, на която ще бъде и лектор.

„За нас е огромна чест, че господин Грантъм прие поканата ни и се присъедини към INDEED WE CAN. Това е поредното доказателство за значимостта на събития като INDEED, не само за ИТ сектора в България, но и за бизнеса като цяло. През годините Майкрософт България неведнъж е доказвал своите лидерски позиции в сферата на технологиите - гордеем се с добре познатите Дни на Майкрософт, Microsoft Industry Week, Microsoft In Charge, In Touch и много други. Всички тези събития допринесоха за разбирането и досега с бизнеса, институциите, разработчиците, клиентите и партньорите ни. Майкрософт България ще продължи да организира такива конференции, защото те приютяват блестящи умове от цял свят. Щастливи сме да заявим, че Дон Грантъм е един от тях“, заяви Петър Иванов, изпълнителен директор на Майкрософт България.

Платформата INDEED е наследник на емблематичните за технологичните среди „Дни на Майкрософт“, посветени на иновациите, създаването на контакти, информацията, предприемачеството, новите знания и развитието. Наименованието INDEED, от една страна, носи смисъла на израза „в действие", а от друга – е събирателно за основните ценности на компанията: Innovation, Networking, Data, Entrepreneurship, Education, Development.

Facebook comments