fbpx Сладкарски фирми ще търсят партньори в Германия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Сладкарски фирми ще търсят партньори в Германия

Български фирми ще се представят на Международно изложение за захарни и сладкарски изделия ISM, Кьолн, Германия, което ще се проведе от 29 януари до 1 февруари 2012 г. в изложбения център KoelnMesse, Кьолн, Германия.

Изложението зa сладкарски и захарни изделия ISM е едно от най-големите в света, специализирано в областта на сладкарските и захарните изделия. Проявата се провежда ежегодно от 1991 година и има силно изразено международно участие.

Промоционалната проява предоставя добра възможност за презентиране както на най-новите продукти и тенденции в производството в сектора, така и да се придобие цялостна представа за състоянието на сладкарската индустрия в глобален мащаб. Успехът на ISM се дължи и на професионалната организация - изложението събира голямо разнообразие от готови продукти и е предназначено за специалисти от бранша.
На ISM се срещат производители на сладкарски и захарни изделия и дизайнери на опаковки, дистрибутори и търговци. В рамките на изложението се обсъждат важни теми: тенденции в развитието на отрасъла и предпочитанията на потребителите, новите технологии и маркетингови решения. Всяка година четирите дни на ISM дават силен импулс за развитието както на производителите от бранша, така и на търговци.
В миналогодишното издание на изложението са взели участие 1371 фирми-изложители, от които 230 компании от Германия и 1141 от други страни. Регистрираното количество на посетителите - 30 871 (съответно 10 687 от Германия и 20 184 от други страни). От значение е, че по-голямата част на посетителите са целева аудитория, представители на деловите кръгове в сферата на производството и бизнеса, които пристигат на ISM с цел обмяна на опит и разширяване на връзки.